Kırıkkale'de, kar ne zaman yağacak

Kırıkkale'de, kar ne zaman yağacak

Kırıkkale'de sıcaklıklar düşüyor.

A+ A-

Kırıkkale'de sıcaklıklar düşüyor. Balkanlar'dan soğuk hava dalgası geliyor. Kırıkkale'ye ilk karın düşeceği tarih belli oldu. Sıcaklıkların -7'lere kadar düşmesi bekleniyor.

Türkiye'ye ocak ayının ortasından itibaren soğuk hava hakim olacak. Meteroloji Uzmanları 10-11 Ocak gibi soğuk hava dalgasıyla birlikte Kırıkkale'ye kar yağması beklendiğini vurguladı. Henüz 10 günün olması bu olasılığı daha da kuvvetlendirebilir. Kırıkkale'de Ocak ayının ortalarına doğru -7'lere kadar düşmesi beraberinde kar beklentilerini de arttırıyor.

115771.jpg

KIRIKKALE’NİN KESKİN İLÇESİNE 2 OCAK TARİHİNDE DÜŞMÜŞTÜ

Kırıkkale’nin yüksek kesimlerinde sağanak yağış, yerini kar yağışına bıraktı. Kent genelinde soğuk hava ve fırtına etkisini göstermeye devam ediyor. 2024 yılının ilk karı ise Kırıkkale’nin Keskin ilçesine 2 Ocak tarihinde düşmüştü. Yılın ilk karıyla birlikte hava sıcaklıkları eksilerin altına inmeye başladı. Şehir merkezine de karın yağacağı tarih belli oldu.

KIRIKKALE İÇİN 04 OCAK 2024 HAVA DURU

hh.png

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KIRIKKALE İÇİN 15 GÜNLÜK HAVA DURUMU

15.png

İÇ ANADOLU BÖLGESİ İÇİN HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis bekleniyor.

Ankara 11°C, parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

Eskişehir 13°C, parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

Konya 15°C, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

Yozgat °C, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı


Bu haber toplam 139 defa okunmuştur